Voor service geeft EmiD altijd thuis

EmiD is in staat een breed leveringspakket te bieden en uitstekende service te waarborgen vanuit een relatief kleine en compacte organisatie. Voordelen ten gunste van úw belangen. Uw vragen, wensen en spoedeisende telefoontjes krijgen alle prioriteit en worden snel verwerkt. Een directheid van werken die de continuïteit binnen uw praktijk of centrum garandeert.
Op de pagina “Servicecall” kunt u een verzoek voor onderhoud of kalibratie maken, of een storing melden.

Kalibratie/Onderhoud

Wij zijn u graag van dienst voor het (jaarlijkse) onderhoud en/of kalibratie van uw apparatuur. Hiervoor hebben we diverse mogelijkheden. Klik op contact om uw vragen te stellen.

“De continuïteit in uw praktijk is van groot belang.”

Hierop heeft EmiD haar service-apparaat ingericht. Bij eventuele onvolkomenheden of storingen is EmiD zo snel mogelijk aanwezig. Een reparatie? We zijn al onderweg. Leenapparatuur is op elk gewenst moment en overal in Nederland beschikbaar.

Gewaarborgde kwaliteit

EmiD is ISO gecertificeerd. Al onze bedrijfsprocessen zijn daardoor kwalitatief voor de volle 100% gewaarborgd. "Veranderingen op het gebied van audiologische apparatuur volgt EmiD op de voet en uit de eerste hand. Door uitstekende contacten met internationaal opererende fabrikanten voldoet het leveringsprogramma van EmiD altijd aan de meest actuele eisen die er in uw vakgebied bestaan."