Aanpassing en Verificatie

VIOT

De Viot™ van Interacoustics is de logische keuze voor klinieken die een gebruiksvriendelijke video-otoscoop nodig hebben voor voorbereidende diagnostische beoordelingen. Viot™ bekijkt objectief de uitwendige gehoorgang voor, tijdens en na elke audiologische procedure.

Een video-otoscoop met hoge bruikbaarheid

Met een gewicht van 135 g is Viot™ echt een compacte en draagbare video-otoscoop. De ingebouwde LED zorgt voor een krachtige en heldere lichtbron, waardoor echte kleuren kunnen worden vastgelegd. Tot slot heeft u geen extra voeding nodig, aangezien de video-otoscoop wordt gevoed via de USB-kabel, een USB 2.0-aansluiting.

Software die uw leven gemakkelijk maakt

De software heeft een intuïtieve gebruikersinterface en kan worden geïntegreerd met Noah of OtoAccess® Database. U kunt kiezen tussen de Viot™-, Callisto™- en Affinity-suites bij het bedienen van uw Viot™.
Daarnaast biedt de software de volgende functionaliteiten:

  • Exporteren naar verschillende afbeeldingsformaten.
  • Historische sessies en notities toevoegen aan huidige sessies.
  • Voeg opmerkingen in voor afzonderlijke afbeeldingen.
  • Aangepaste afdruksjablonen in de Afdrukassistent.
  • Compatibel met Windows® 7, 8 en 10.

Een voorwaarde voor uw klinische evaluaties

Otoscopie is een belangrijke discipline voorafgaand aan elke audiologische evaluatie en kan tijdens het onderzoek van uw patiënt alternatieve strategieën voorstellen. Video-otoscopie voegt hier een extra laag aan toe en kan fungeren als een belangrijk documentatie-instrument voor KNO-artsen, audiologen en audiciens. Een blik in het oor van uw patiënt met de Viot™ kan oorontstekingen, vreemde voorwerpen zoals oorsmeer of oorsmeer, otitis media of andere afwijkingen aan het licht brengen. Deze kunnen uw volgende beoordelingen belemmeren als ze niet worden behandeld.

Video’s en afbeeldingen van hoge kwaliteit

De camera op de Viot™ heeft een beeld van 90 graden, dat tegelijkertijd het trommelvlies en een deel van de gehoorgang bekijkt. De camera legt heldere beelden vast en functioneert ook als real-time videocamera, waardoor u een vergroot beeld krijgt van de gehoorgang en het trommelvlies.

Efficiënte otoscopische onderzoeken

Viot™ beschikt over automatische witbalans, wat betekent dat u het meteen kunt gebruiken wanneer afbeeldingen of video op het scherm verschijnen. Bovendien heeft de video-otoscoop een bediening met één knop. Dit betekent dat u een volledige beoordeling van beide oren kunt uitvoeren zonder dat u naar uw computer hoeft terug te keren om van oor te wisselen of om foto’s of video’s vast te leggen. Dit alles zorgt voor een efficiënte tijdsbesteding, waardoor u meer tijd overhoudt om voor uw patiënten te zorgen en voor eventuele volgende evaluaties.

Zorg goed voor je patiënten

Viot’s™ ergonomisch ontwerp maakt het gebruiksvriendelijk en zorgt voor een comfortabele pasvorm in het oor van uw patiënt. De video-otoscoop wordt ook geleverd met een metalen plaat zodat u hem op uw bureau kunt monteren. Zo zorg je voor een rustige en professionele setting.

Welkom bij EmiD, Electro Medical Instruments BV Doesburg, Sinds jaar en dag gewaardeerd leverancier van hoogwaardige audiologische apparatuur.

Sinds jaar en dag gewaardeerd leverancier van hoogwaardige audiologische apparatuur. EmiD is voor KNO-artsen, audiologen en audiometristen een efficiënte en effectieve schakel tussen wereldwijd opererende fabrikanten en de Nederlandse markt. EmiD’s motto is niet voor niets: klank tot achter de komma.

EmiD is voor KNO-artsen, audiologen en audiometristen een efficiënte en effectieve schakel tussen wereldwijd opererende fabrikanten en de Nederlandse markt. EmiD’s motto is niet voor niets: klank tot achter de komma.