Cabines

EmiD is distributeur van Acoustair en IAC GmbH. Hierdoor kunnen wij u altijd het meest passende en onafhankelijke advies geven voor uw situatie. 
Tevens verhuren wij cabines voor een beurs of (grootschalig) gehooronderzoek. Overlegt u gerust over de flexibele mogelijkheden.

Diverse soorten en maten mogelijk. Wij regelen ook het afbreken en herplaatsen van uw cabine. Tevens kunnen wij kwaliteitsmetingen uitvoeren om te zien of uw ruimte voldoet aan de gestelde eisen.

Standaard

cabines volgens standaard maatvoering

Maatoplossing

cabines volgens uw wensen

Welkom bij EmiD, Electro Medical Instruments BV Doesburg, Sinds jaar en dag gewaardeerd leverancier van hoogwaardige audiologische apparatuur.

Sinds jaar en dag gewaardeerd leverancier van hoogwaardige audiologische apparatuur. EmiD is voor KNO-artsen, audiologen en audiometristen een efficiënte en effectieve schakel tussen wereldwijd opererende fabrikanten en de Nederlandse markt. EmiD’s motto is niet voor niets: klank tot achter de komma.

EmiD is voor KNO-artsen, audiologen en audiometristen een efficiënte en effectieve schakel tussen wereldwijd opererende fabrikanten en de Nederlandse markt. EmiD’s motto is niet voor niets: klank tot achter de komma.