Audiometrie

Audiometer Keyboard

Audiometrie comfortabel gemaakt


Het Audiometer-toetsenbord is een speciaal toetsenbord voor audiometrie dat werkt met Affinity Compact, Affinity en Equinox.

Een strakke oplossing voor uw bureauruimte


Upgrade uw bureau met het slanke en ergonomische ontwerp van het Audiometer-toetsenbord. Het stijlvolle ontwerp neemt geen waardevolle bureauruimte in beslag, zodat u er ruimte voor kunt vinden – zelfs in de drukste klinieken.

De perfecte oplossing bij de overgang naar pc-gebaseerde audiometrie


De overstap maken naar pc-gebaseerde audiometrie is nog nooit zo eenvoudig geweest. Het Audiometer-toetsenbord combineert de aanraking en het gevoel van een stand-alone audiometer met de gegevensbeveiliging en efficiëntie van pc-gebaseerde technologie.

Eenvoudig en discreet testen uitvoeren


Ervaar een nieuw niveau van vertrouwen in uw audiometrische beoordelingen met dit speciale toetsenbord. De vrijwel geruisloze draaiknoppen, knoppen en schakelaars verminderen het risico dat patiënten uw acties horen of zien, waardoor nauwkeurige testresultaten worden gegarandeerd.

Een prettige testervaring voor zowel u als uw patiënt


Met zijn minimalistische en ergonomische ontwerp helpt het Audiometer-toetsenbord u om gefocust te blijven op uw patiënt in plaats van naar het toetsenbord te kijken. Dit kan helpen om de validiteit van uw testresultaten te vergroten en te voorkomen dat u te ver gaat bij testen met hogere intensiteiten.

Stel het toetsenbord in op een manier die voor jou het beste werkt

Met negen aanpasbare F-toetsen kunt u het toetsenbord aanpassen aan uw specifieke workflow, waardoor u het gemakkelijker en efficiënter kunt gebruiken.

Handhaaf klinische hygiëne met gemak

In tegenstelling tot een traditioneel pc-toetsenbord heeft het Audiometer-toetsenbord geen kleine openingen tussen de toetsen waar vuil en bacteriën zich kunnen ophopen. Het siliconen oppervlak van het toetsenbord is snel en eenvoudig schoon te maken, waardoor het de ideale keuze is voor klinische omgevingen waar hygiëne een prioriteit is.

Ga in een mum van tijd aan de slag

Het Audiometer-toetsenbord is zo ontworpen dat het eenvoudig en handig in gebruik is, waardoor u kostbare tijd bespaart. Dankzij het plug-and-play-ontwerp kunt u hem eenvoudig via USB op uw computer aansluiten zonder dat enige installatie of configuratie vereist is.

Handig testen onderweg

Door het Audiometer-toetsenbord te koppelen aan de Affinity Compact van Interacoustics, beschikt u over een compleet en draagbaar pakket om onderweg te testen

Welkom bij EmiD, Electro Medical Instruments BV Doesburg, Sinds jaar en dag gewaardeerd leverancier van hoogwaardige audiologische apparatuur.

Sinds jaar en dag gewaardeerd leverancier van hoogwaardige audiologische apparatuur. EmiD is voor KNO-artsen, audiologen en audiometristen een efficiënte en effectieve schakel tussen wereldwijd opererende fabrikanten en de Nederlandse markt. EmiD’s motto is niet voor niets: klank tot achter de komma.

EmiD is voor KNO-artsen, audiologen en audiometristen een efficiënte en effectieve schakel tussen wereldwijd opererende fabrikanten en de Nederlandse markt. EmiD’s motto is niet voor niets: klank tot achter de komma.