Audiometrie

AD226

 

De AD226 is gemaakt om routinematige lucht- en beengeleidingsdrempelaudiometrie uit te voeren. Voor geavanceerde audiometrie kunt u met de uitgebreide licentie meerdere gehoortesten toevoegen aan de testbatterij.

  • Opslagruimte voor 500 patiënten
  • Draagbaar: optie om op AA-batterijen te werken
  • Lichtgewicht met optionele draagtas

Stationair of draagbaar – u beslist!
De AD226 is een krachtige en volledig draagbare hybride audiometer.

 

Draagbaar

Met de AD226 kunt u eenvoudig routinematige lucht- en beengeleidingsdrempelaudiometrie uitvoeren, maar hij wordt ook geleverd met meerdere geavanceerde functies voor andere toepassingen. Met een gewicht van slechts 1,3 kg /2,9 lbs en een compacte voetafdruk van slechts 30x23x9 cm, 12x9x4 inch, is hij uitstekend draagbaar en ook ideaal voor beperkte kantoorruimte.

Functioneel

Het ergonomische ontwerp van de AD226 is uitzonderlijk met een 4,3-inch kleurenscherm met hoge resolutie dat kristalheldere beelden weergeeft voor gemakkelijk leesbare audiogrammen. Dankzij het vertrouwde toetsenbordontwerp kunt u snel acclimatiseren zonder aan efficiëntie of snelheid in te boeten.

Veelzijdig

De AD226 is een zelfstandige audiometer die u zonder computer kunt gebruiken. Het is ook een pc-geïntegreerde audiometer met de optionele Diagnostic Suite-software.

Professioneel

De AD226 is draagbaar, maar heeft toch een zeer professionele uitstraling. De kracht van de interne processor biedt pc-achtige functionaliteit zonder de pc. Upload meerdere patiëntgegevens naar de AD226 voordat u ermee op pad gaat, sla vervolgens de testresultaten op voor elke specifieke klant en download de informatie naar het databaseprogramma van uw keuze wanneer u terugkomt op kantoor.

Welkom bij EmiD, Electro Medical Instruments BV Doesburg, Sinds jaar en dag gewaardeerd leverancier van hoogwaardige audiologische apparatuur.

Sinds jaar en dag gewaardeerd leverancier van hoogwaardige audiologische apparatuur. EmiD is voor KNO-artsen, audiologen en audiometristen een efficiënte en effectieve schakel tussen wereldwijd opererende fabrikanten en de Nederlandse markt. EmiD’s motto is niet voor niets: klank tot achter de komma.

EmiD is voor KNO-artsen, audiologen en audiometristen een efficiënte en effectieve schakel tussen wereldwijd opererende fabrikanten en de Nederlandse markt. EmiD’s motto is niet voor niets: klank tot achter de komma.