Audiometrie

Affinity Compact

Affinity Compact heeft een elegant ontwerp, waardoor u de unit naar wens kunt monteren en de oppervlakken kunt afnemen.

Het apparaat wordt uitgeschakeld wanneer het niet in gebruik is en het heeft een lichtindicator. De lichtindicator wordt blauw bij het testen van het linkeroor en rood bij het testen van het rechteroor. De lichtindicator heeft ook specifieke kleuren voor elke module.

Gemaakt om uw behoeften te volgen

Kies uit vier basiseenheden en gelicentieerde software. Upgrade onderweg naarmate uw behoeften veranderen.

Affinity Compact Versie 1

Kies één of meerdere modules: Audiometrie, real-ear meting en visible speech mapping.


Affinity Compact Versie 2

Idem als versie 1, inclusief speaker die spraak- en geluid stimuli geeft.


Affinity Compact Versie 3

Hetzelfde als versie 2, inclusief compatibiliteit met RECD en SPL60. Inclusief luisterspoel en pluggen voor het testen van hoortoestellen.

Affinity Compact Versie 4

De complete aanpasoplossing voor hoortoestellen met een ruisonderdrukkend deksel (modules zijn nog steeds optioneel) voor het testen van hoortoestellen.

Audiometrie

Flexibele testbatterij
U kunt de testbatterij aanpassen aan uw behoeften door alleen de licenties te kopen die u wenst.

Omgevingsgeluid
Omgevingsgeluid meet de geluidsomgeving in relatie tot gehoordrempels. Dit geeft u meer vertrouwen in uw audiogrammen – zelfs in rumoerige omgevingen.

Vrije veldaanpassing
Deze functie maakt gebruik van een microfoon en stimuli om de stimulatie aan te passen. Dit zorgt voor een nauwkeurige vrije veldstimulus.

Audiometrie tot 20 kHz
U kunt testen met geluidsfrequenties tot 20 kHz. Dit is handig voor:

  • Vroege interventie
  • Ototoxische controle
  • Tinnitus-matching
  • Aanpassing hoortoestel

Real-Ear Measurement

Eenvoudige plaatsing van de probe tube

Vermijd elk contact met het trommelvlies van uw cliënt en wees zeker van nauwkeurige real-ear metingen. Op basis van machine learning geeft de sondeplaatsingsindicator van Affinity Compact de inbrengdiepte in realtime weer en geeft een zichtbaar en hoorbaar signaal wanneer u de sondebuis op de juiste diepte hebt ingebracht.

Zorg dat je goed aanpast
Real-ear metingen zijn objectief en laten zien wat een hoortoestel doet in het oor van uw cliënt.

Binaurale REM
Met de binaurale REM-functie kunt u beide oren tegelijkertijd aanpassen. Dit halveert de montagetijd.

Overgang hoortoestel
Met deze test kunt u hoortoestelinstellingen kopiëren. Hierdoor is het eenvoudig om nieuwe hoortoestellen aan te passen.

Realistische stimuli
Door het gebruik van levensechte stimuli kunnen uw cliënten horen hoe hun hoortoestellen werken.

12,5 kHz REM
REM tot 12,5 kHz stelt u in staat uw cliënt een grondige hoortoestelaanpassing te bieden.

Hearing Instrument Testing

Elimineer achtergrondgeluiden

De verwijderbare en reinigbare geluidsabsorberende bodem en de geluiddichte kamer zorgen voor betrouwbare resultaten.
Met u voor elke evaluatie

Met behulp van luisterspoel en directionele microfoons kan de HIT440 elk hoortoestel of botverankerd hoortoestel evalueren. Kies uit ANSI- of IEC-tests of maak uw eigen tests.

  • Luister naar coupler – hoor wat uw cliënt hoort
  • Historische resultaten

Aidapter™: verder gaan dan akoestische stopverf

De Aidapter™ is een uniek stuk siliconen dat op de HA-1 adapter klikt. U kunt de Aidapter™ gebruiken met receiver-in-canal (RIC) en thin tube hoortoestellen. Vergeleken met akoestische stopverf biedt de Aidapter™ een goede akoestische afdichting en standaardiseert de koppeling, waardoor herhaalbare koppelingsmetingen worden gegarandeerd.

Visible Speech Mapping

De Visible Speech Mapping-module kan visualiseren wat het hoortoestel doet in de gehoorgang van uw cliënt. Toon de spraakverstaanbaarheid van uw klant en manage haar verwachtingen.

Counseling
De grafische voorbeelden van de VSP440-module zijn een goede manier om uw klant te laten zien wat ze kan horen. Dit betrekt uw cliënt in het proces naar hoorbaarheid.

Toon verbeteringen
Real-ear meting en advies in één display. Met het display zonder hulp versus hulp kunt u gehoorverbeteringen laten zien.

Welkom bij EmiD, Electro Medical Instruments BV Doesburg, Sinds jaar en dag gewaardeerd leverancier van hoogwaardige audiologische apparatuur.

Sinds jaar en dag gewaardeerd leverancier van hoogwaardige audiologische apparatuur. EmiD is voor KNO-artsen, audiologen en audiometristen een efficiënte en effectieve schakel tussen wereldwijd opererende fabrikanten en de Nederlandse markt. EmiD’s motto is niet voor niets: klank tot achter de komma.

EmiD is voor KNO-artsen, audiologen en audiometristen een efficiënte en effectieve schakel tussen wereldwijd opererende fabrikanten en de Nederlandse markt. EmiD’s motto is niet voor niets: klank tot achter de komma.