Audiometrie

GSI 18

Flexibel en efficiënt, 

de GSI 18™ is een draagbare audiometer die met u mee reist. 

De audiometer biedt drie stimulusaanpassingen en twee transduceropties voor alle screeningomgevingen. 
Het is een geweldige keuze voor clinici die screenings uitvoeren in meerdere omgevingen.

  • Weegt 1,1 kg
  • Werkt op 5 AA-batterijen
  • Speciale draagtas
 
 

Belangrijkste kenmerken

  • Meerdere routes naar het resultaat
  • Draagbaarheid biedt opties
  • Schakel snel tussen inserts en hoofdtelefoon

Belangrijke Audiometer Functies

VERTROUWDE INTERFACE

Minimale training is vereist om screeningsevaluaties uit te voeren vanwege de operationele consistentie en GSI’s erfenis van eenvoudige bediening.

STIMULUSAANPASSINGEN

Stabiele, gepulseerde en FM pure tone-opties zijn geschikt voor alle screeningsomgevingen.

COMFORT VOOR DE PATIËNT

De GSI 18-audiometer biedt een optionele patiëntresponsknop voor drempeltests.

FLEXIBELE BEDIENING

De GSI 18 is kalibratie voor twee transducers: de DD45 supra-auditieve hoofdtelefoon en de EAR 3A insert telefoons. Schakel eenvoudig van transducer met een enkele druk op de knop om aan de screeningsbehoeften te voldoen.

FREQUENTIE EN DECIBELBEREIK
Biedt de mogelijkheid om een volledige meting uit te voeren voor alle niveaus van gehoorverlies. Bereik drempels van 125 Hz tot 8000 Hz en 0 tot 100 dB HL.

LICHTGEWICHT EN DRAAGBAAR
Alles wat de gebruiker nodig heeft voor draagbare tests is inbegrepen. Een handige draagtas is inbegrepen voor eenvoudig transport tussen testlocaties.

 

 

Welkom bij EmiD, Electro Medical Instruments BV Doesburg, Sinds jaar en dag gewaardeerd leverancier van hoogwaardige audiologische apparatuur.

Sinds jaar en dag gewaardeerd leverancier van hoogwaardige audiologische apparatuur. EmiD is voor KNO-artsen, audiologen en audiometristen een efficiënte en effectieve schakel tussen wereldwijd opererende fabrikanten en de Nederlandse markt. EmiD’s motto is niet voor niets: klank tot achter de komma.

EmiD is voor KNO-artsen, audiologen en audiometristen een efficiënte en effectieve schakel tussen wereldwijd opererende fabrikanten en de Nederlandse markt. EmiD’s motto is niet voor niets: klank tot achter de komma.