Audiometrie

Luna

Audiometrie gemaakt voor “Plug and Play”

Sluit de patientresponseknop aan op uw Luna USB-headset en sluit de headset aan op uw Windows-tablet® of -laptop en u bent klaar om uw patiënten te testen.

 • Draagbaar: Weegt 500 gram inclusief patientresponseknop
 • Snel: test met geautomatiseerde tests en plug-and-play functionaliteit.
 • Betrouwbaar: Gerandomiseerde frequentievolgorde voor betrouwbare resultaten en geen omvangrijke apparatuur om te beheren.

Gebruiksvriendelijke software

 

Automatisch opslaan van testresultaten en integratie met systemen voor elektronische patiëntendossiers. Ontwerp uw eigen PDF-rapportlay-out, inclusief de mogelijkheid om het logo van uw kliniek toe te voegen. Om veiligheidsredenen kunt u een willekeurige patiënt-ID gebruiken.

Simpel en Snel

Plug en play
Luna wordt geleverd met drie gehoortesten in een gebruiksvriendelijke softwaresuite. De kalibratie wordt opgeslagen in de headset, dus zodra u de headset aansluit op uw Windows-tablet® of -laptop, bent u klaar om uw patiënten te testen.

Betrouwbaar testen
Luna is een type 4 audiometer volgens IEC60645-1. Het presenteert de frequenties in een gerandomiseerde volgorde en oor, wat kan helpen om betrouwbaardere patiëntreacties te produceren.

Neem hem mee op pad
De Luna headset en patiëntrespons hebben een gezamenlijk gewicht van 0,5 kg en zijn gemakkelijk mee te nemen in de meegeleverde draagtas met een schouderriem. Luna is daarom zeer geschikt voor gehoortesten in thuisomgevingen of om mee te nemen tussen testlocaties.

Willekeurige automatische test
Met de willekeurige automatische test kunt u elke frequentie opnemen of uitsluiten en willekeurig schakelen tussen frequentie en oor totdat de test is voltooid. Voordat u de testresultaten opslaat, kunt u bepaalde frequenties handmatig opnieuw testen.

Snelheid
U kunt onnodige frequenties uitsluiten van uw testprotocol, wat kan helpen om tijd te besparen. Een willekeurige automatische test met de standaard zeven frequenties duurt slechts één minuut om te voltooien.

Testopties

 • Handmatige, automatische, automatische 20 dB en Hughson Westlake tests
 • Pure toon-, warble- en polsprikkels
 • Stappen van 1, 2 en 5 dB
 • PTA, CPT-AMA, PLH berekeningen

Meerdere operators
U kunt operators toevoegen en verwijderen in de Luna Suite-software. Alle niet-standaardinstellingen worden voor elke operator opgeslagen, waardoor de tijd die wordt besteed aan het voorbereiden van de software voordat deze wordt getest, wordt verkort. U hebt ook de mogelijkheid om de lijst met patiënten te beperken, zodat u alleen uw eigen patiënten kunt zien.
 
Taaleditor
Bij het installeren van de Luna Suite-software kiest het systeem automatisch dezelfde taal als uw OS-interface. U kunt de taal eenvoudig wijzigen naar de instelling van uw voorkeur in de Luna Suite-software.
 
Een verscheidenheid aan overlays
Kies uit verschillende overlays voor gegevensvergelijking en counselingdoeleinden:
 
 • Mate van gehoorverlies
 • Audiogram links/rechts in-/uitschakelen
 • Spraak banaan
 • Enkel of dubbel audiogram
 • Overlay vorige sessie

Welkom bij EmiD, Electro Medical Instruments BV Doesburg, Sinds jaar en dag gewaardeerd leverancier van hoogwaardige audiologische apparatuur.

Sinds jaar en dag gewaardeerd leverancier van hoogwaardige audiologische apparatuur. EmiD is voor KNO-artsen, audiologen en audiometristen een efficiënte en effectieve schakel tussen wereldwijd opererende fabrikanten en de Nederlandse markt. EmiD’s motto is niet voor niets: klank tot achter de komma.

EmiD is voor KNO-artsen, audiologen en audiometristen een efficiënte en effectieve schakel tussen wereldwijd opererende fabrikanten en de Nederlandse markt. EmiD’s motto is niet voor niets: klank tot achter de komma.