Automatisering

Otoaccess

OtoAccess® voorziet in alle integratiebehoeften en integreert naadloos met softwaresuites en systemen voor elektronische patiëntendossiers.

OtoAccess® API maakt het voor andere database- en systeemleveranciers eenvoudig om te integreren met Interacoustics instrumenten en suites, rechtstreeks vanuit hun eigen software. OtoAccess® API is een ideale oplossing voor clinici zonder OtoAccess® Database.

De database biedt een oplossing waarmee demografische gegevens en testresultaten van patiënten eenvoudig kunnen worden opgeslagen. Bovendien kunnen verzamelde gegevens veilig worden gedistribueerd tussen artsen van dezelfde kliniek of van verschillende netwerkfaciliteiten.

OtoAccess® Worklist HL7 automatiseert de communicatie tussen OtoAccess® Database en uw EHR-systeem. Dit betekent dat u geen tijd hoeft te besteden aan het aanmaken van patiënten, exporteren en printen of scannen.

Integreer uw gehoortestresultaten in EPD-systemen met OtoAccess®
Tijd is een kostbaar goed in de moderne gezondheidszorg, waar administratie ten koste gaat van de tijd die u aan patiënten besteedt.
OtoAccess® maakt tijd vrij voor wat echt belangrijk is: uw patiënten.

Ontdek onze reeks OtoAccess® integratieoplossingen.

Welkom bij EmiD, Electro Medical Instruments BV Doesburg, Sinds jaar en dag gewaardeerd leverancier van hoogwaardige audiologische apparatuur.

Sinds jaar en dag gewaardeerd leverancier van hoogwaardige audiologische apparatuur. EmiD is voor KNO-artsen, audiologen en audiometristen een efficiënte en effectieve schakel tussen wereldwijd opererende fabrikanten en de Nederlandse markt. EmiD’s motto is niet voor niets: klank tot achter de komma.

EmiD is voor KNO-artsen, audiologen en audiometristen een efficiënte en effectieve schakel tussen wereldwijd opererende fabrikanten en de Nederlandse markt. EmiD’s motto is niet voor niets: klank tot achter de komma.