Bedrijfsprofiel

EmiD. Vanzelfsprekend in audiologisch Nederland

Welkom bij EmiD, Electro Medical Instruments BV Doesburg. Sinds jaar en dag gewaardeerd leverancier van hoogwaardige audiologische apparatuur. EmiD is voor KNO-artsen, audiologen en audiometristen een efficiënte en effectieve schakel tussen wereldwijd opererende fabrikanten en de Nederlandse markt. EmiD’s motto is niet voor niets: klank tot achter de komma.

Het laatste nieuws als eerste bij u

EmiD heeft intensief relaties opgebouwd met vooraanstaande fabrikanten van audiologische apparatuur. In de rol van intermediair voelt EmiD zich dan ook optimaal. Op basis hiervan heeft EmiD direct toegang tot de allerlaatste innovaties op het gebied van audiologische apparatuur. Voor onze klanten een wezenlijke waarborg voor kwaliteit.

EmiD maakt deel uit van Amplifon

EmiD maakt deel uit van de internationale organisatie Amplifon: een bundeling van de beste bedrijven die Europa en de V.S. op audiologisch terrein te bieden heeft. Naast EmiD maken ook Beter Horen (250+ winkels en serviceadressen), Auditech en Comfoor (50% belang) deel uit van Amplifon Nederland.

Gewaarborgde kwaliteit

EmiD is ISO gecertificeerd. Veranderingen op het gebied van audiologische apparatuur volgt EmiD op de voet en vernemen we uit de eerste hand. Door uitstekende contacten met onze fabrikanten voldoet het leveringsprogramma van EmiD altijd aan de meest actuele eisen die er in uw vakgebied bestaan.

Tuv-ISO-9001-certificering-Indrukwekkend-400x400

Wij staan voor u klaar

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van EmiD.

Service Call

Heeft u onderhoud of kalibratie nodig? Of last van een storing?

Welkom bij EmiD, Electro Medical Instruments BV Doesburg, Sinds jaar en dag gewaardeerd leverancier van hoogwaardige audiologische apparatuur.

Sinds jaar en dag gewaardeerd leverancier van hoogwaardige audiologische apparatuur. EmiD is voor KNO-artsen, audiologen en audiometristen een efficiënte en effectieve schakel tussen wereldwijd opererende fabrikanten en de Nederlandse markt. EmiD’s motto is niet voor niets: klank tot achter de komma.

EmiD is voor KNO-artsen, audiologen en audiometristen een efficiënte en effectieve schakel tussen wereldwijd opererende fabrikanten en de Nederlandse markt. EmiD’s motto is niet voor niets: klank tot achter de komma.