Evenwicht

VisualEyes VNG

Kies uw vestibulaire pakket

Met een verscheidenheid aan softwarebundels en hardwareopties om uit te kiezen.
Kunt u kopen wat u nu nodig heeft en eenvoudige upgradepaden volgen naarmate uw bedrijfsbehoeften veranderen.

VisualEyes™ biedt VNG, vHIT, Dynamic Visual Acuity (DVA), Active Head Rotation (AHR), de Gaze Stabilization Test (GST) en stoelendraai tests in één geïntegreerd systeem.

VisualEyes™ 525

VisualEyes™ 525 is ons full-range VNG-systeem, dat balanscentra, vestibulair audiologen en neurologen de mogelijkheid biedt om de functionaliteit van het perifere vestibulaire systeem en de centrale vestibulaire paden te kwantificeren. Je kunt kiezen uit verschillende trackingalgoritmen waarmee je de ogen van alle patiënten kunt volgen om betrouwbaardere testresultaten te verkrijgen.

Protocollen zoals de Ocular Counter Roll met torsieoogtracking en 3D-hoofdmodellering en Saccadometrie helpen u om een nog gedetailleerder inzicht te krijgen in de vestibulaire stoornissen van uw patiënten.

VisualEyes™ 515

VisualEyes™ 515 is de slimme keuze voor KNO-artsenpraktijken en vestibulaire klinieken die geen geavanceerde oculomotorische testbatterij nodig hebben. VisualEyes™ 515 biedt snelle protocollen, geautomatiseerde gegevensanalyse en meerdere tracking-algoritmen. U kunt ook de VORTEQ™ Assessment bundel met geavanceerde BPPV-opties of de EyeSeeCam vHIT-module toevoegen voor verdere meting van de vestibulair-oculaire reflex (VOR).

De mogelijkheid om VisualEyes™ 515/525 te combineren met de Air Fx en Aqua Stim calorische irrigatoren en met de Orion roterende stoelen biedt u extra middelen om de vestibulaire functie te beoordelen en kan uw pediatrische vestibulaire tests bevorderen.

VisualEyes™ 505

Met het VisualEyes™ 505 Video Frenzel systeem hebben fysiotherapeuten en huisartsen toegang tot een aanzienlijke hoeveelheid klinische gegevens met de Spontane Nystagmus test, die gebruik maakt van een Nystagmus detectiealgoritme, wat u veel ondersteuning biedt bij het diagnosticeren van vestibulaire stoornissen.

Om uw functionele beoordelingen uit te breiden, kunt u de VORTEQ™ Assessment bundel toevoegen die u de extra opties biedt van Advanced Dix-Hallpike, Lateral Head Roll, Gaze Stabilization en Dynamic Visual Acuity tests.

Verbeter uw testbatterij

Torsieanalyse

Objectieve beoordeling van roterende nystagmus levert nauwkeurige gegevens op in vergelijking met het observeren van torsie met het blote oog. Torsieanalyse is een waardevolle aanvulling op horizontale en verticale beoordeling in de oculomotorische testbatterij.

IMU protocollen

Met de VORTEQ™ draadloze IMU kun je verschillende nieuwe protocollen toevoegen aan je kliniek en 3D-hoofdmodellering zonder dat je veel extra hardware hoeft toe te voegen. U kunt kiezen uit twee bundels: VORTEQ™ Assessment en VORTEQ™ Diagnostic die gespecialiseerde tests bevatten voor zowel diagnose als behandeling.

Saccadometrie

Combineer twee geavanceerde protocollen: pro-saccades en anti-saccades. Pro-saccades zijn vrijwillige saccades die gericht zijn op een snel gepresenteerd doel, terwijl anti-saccades tegengesteld gericht zijn aan het doel en je centrale vestibulaire diagnose verbeteren.

Vestibulaire brillen en hoofdbanden

We bieden verschillende brillen die geoptimaliseerd zijn voor verschillende tests en verschillende leeftijdsgroepen patiënten. Wat uw behoeften ook zijn, u kunt een oplossing kiezen die het beste voldoet aan uw klinische behoeften.

ve-gallery-thumb-headband

Veelgestelde vragen

Kan ik zowel VisualEyes™ als EyeSeeCam in één systeem krijgen?

Ja, u kunt beide technologieën combineren in dezelfde VisualEyes™ interface en profiteren van alle nieuwe functies in de VisualEyes™ software met uw EyeSeeCam vHIT-systeem.

Is de derde generatie VisualEyes™ compatibel met FireWire®?

Ja, VisualEyes™ ondersteunt alle hardware, inclusief FireWire® brillen en eerdere roterende stoelmodellen.

Kan ik de vHIT-bril ook voor andere tests dan vHIT gebruiken?

Ja, als u licenties hebt gekocht voor zowel EyeSeeCam vHIT als VisualEyes™ VNG, kunt u kiezen welke bril u wilt gebruiken voor oculaire motortests.

Kan ik mijn huidige VisualEyes™ upgraden?

Ja, u kunt uw huidige systeem upgraden door simpelweg een paar nieuwe tests toe te voegen of te upgraden naar een andere bundel. Neem contact op met ons voor meer informatie over uw upgrade opties.

Welkom bij EmiD, Electro Medical Instruments BV Doesburg, Sinds jaar en dag gewaardeerd leverancier van hoogwaardige audiologische apparatuur.

Sinds jaar en dag gewaardeerd leverancier van hoogwaardige audiologische apparatuur. EmiD is voor KNO-artsen, audiologen en audiometristen een efficiënte en effectieve schakel tussen wereldwijd opererende fabrikanten en de Nederlandse markt. EmiD’s motto is niet voor niets: klank tot achter de komma.

EmiD is voor KNO-artsen, audiologen en audiometristen een efficiënte en effectieve schakel tussen wereldwijd opererende fabrikanten en de Nederlandse markt. EmiD’s motto is niet voor niets: klank tot achter de komma.