Historie

De historie van Emid

EmiD biedt klanten ondersteuning op afstand. Hierbij wordt gebruik gemaakt van TeamViewer. Via deze software kunnen wij uw PC op afstand overnemen, waarbij u meekijkt. Op deze wijze kunnen veel problemen opgelost worden en dat u zeer snel weer verder kunt!

Hoe werkt het?

Bel met onze support-afdeling via telefoonnummer 0313 – 48 55 88. De support-medewerker zal u vragen om TeamViewer te starten. Klik om dit te doen op het logo aan de rechterzijde. Er verschijnt een melding: ‘Wilt u TeamviewerQS van emid.nl wilt uitvoeren of oplaan? Klik op ‘Uitvoeren’. Het kan zijn dat er een tweede melding volgt: Wilt u het volgende programma toestaan om wijzigingen aan uw computer aan te brengen?’. Klik op ‘Ja’. De TeamViewer applicatie wordt gestart. Geef het ID door aan onze support-medewerker. Vervolgens is de beveiligde sessie gestart en kan de support-medewerker met u meekijken.

Wij staan voor u klaar

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van EmiD.

Service Call

Heeft u onderhoud of kalibratie nodig? Of last van een storing?

Welkom bij EmiD, Electro Medical Instruments BV Doesburg, Sinds jaar en dag gewaardeerd leverancier van hoogwaardige audiologische apparatuur.

Sinds jaar en dag gewaardeerd leverancier van hoogwaardige audiologische apparatuur. EmiD is voor KNO-artsen, audiologen en audiometristen een efficiënte en effectieve schakel tussen wereldwijd opererende fabrikanten en de Nederlandse markt. EmiD’s motto is niet voor niets: klank tot achter de komma.

EmiD is voor KNO-artsen, audiologen en audiometristen een efficiënte en effectieve schakel tussen wereldwijd opererende fabrikanten en de Nederlandse markt. EmiD’s motto is niet voor niets: klank tot achter de komma.