OAE en ABR

Algo 7i

Gehoorscreener voor pasgeborenen

ALGO 7i zet de Natus-traditie voort om de standaard van patiëntenzorg te verbeteren. Door toonaangevende prestaties te combineren met verbeterde bruikbaarheid, tilt Natus Automated Auditory Brainstem Response (AABR®) gehoorscreening naar een hoger niveau. Klinisch bewezen en gebruiksvriendelijk met een intelligente workflow binnen handbereik.

Gehoorscreening bij pasgeborenen is wereldwijd een standaardbehandeling. Omdat aangeboren gehoorstoornissen onzichtbaar zijn, is neonatale gehoorscreening in combinatie met AABR essentieel voor het tijdig opsporen en voorkomen van gehoorverlies.

Het beste is zojuist beter geworden

Klinisch bewezen

De gouden standaard ALGO AABR-technologie waarop u vertrouwt
ALGO 7i bevat beproefde ALGO AABR-technologie voor gehoorscreening bij pasgeborenen, bekend om zijn nauwkeurigheid en specificiteit. Al meer dan 30 jaar erkend met ongeëvenaarde ondersteuning in de klinische gegevens en collegiaal getoetste publicaties, heeft ALGO AABR meer dan 40 miljoen pasgeborenen over de hele wereld gescreend.

Gebruiksvriendelijk

Geeft u controle over het screeningproces
Ontworpen om in de palm van uw hand te passen, met optionele adapters voor montage op een wieg of rolstandaard, past ALGO 7i zich aan elke screeningomgeving aan. Vooraf ingestelde testparameters en eenvoudige screeningstappen genereren consistente, objectieve resultaten die geen interpretatie vereisen.

Welkom bij EmiD, Electro Medical Instruments BV Doesburg, Sinds jaar en dag gewaardeerd leverancier van hoogwaardige audiologische apparatuur.

Sinds jaar en dag gewaardeerd leverancier van hoogwaardige audiologische apparatuur. EmiD is voor KNO-artsen, audiologen en audiometristen een efficiënte en effectieve schakel tussen wereldwijd opererende fabrikanten en de Nederlandse markt. EmiD’s motto is niet voor niets: klank tot achter de komma.

EmiD is voor KNO-artsen, audiologen en audiometristen een efficiënte en effectieve schakel tussen wereldwijd opererende fabrikanten en de Nederlandse markt. EmiD’s motto is niet voor niets: klank tot achter de komma.