OAE en ABR

Audera Pro

VEELZIJDIG KLINISCH EP/OAE

De GSI Audera Pro™ is de volgende generatie van een apparaat voor evoked potential en otoakoestische emissies van GSI. Uitgerust met dezelfde geweldige functies als zijn voorganger, biedt de Audera Pro ook tal van updates om de behoeften van een moderne audiologiepraktijk te ondersteunen.

Het GSI Audera Pro™ EP/OAE-systeem is een compact maar veelzijdig apparaat dat in staat is om alle standaard evoked potential-tests uit te voeren. Afhankelijk van de modaliteitslicentie die u selecteert, kunnen ASSR (auditieve steady-state responsen) en OAE (oto-akoestische emissies) ook worden opgenomen. De Audera Pro is de volgende generatie van de bekende GSI Audera™ en wordt geleverd met belangrijke updates om te voldoen aan de eisen van elke drukke praktijk. Enkele van de uitgelichte nieuwe tests zijn: P300/MMN, ASSR binaurale tests, voorbijgaande opgewekte otoakoestische emissies (TEOAE) en spraakstimuli voor ABR. De hardware is bijgewerkt om een kleinere behuizing, een geïntegreerde voorversterker, lichtgewicht kabels en de GSI OAE-probe te bieden. Het systeem heeft ook moderne golfvormanalysetools zoals Area Ratio voor ECochG, toepassing van digitale filters, de mogelijkheid om afwisselende golfvormen te splitsen in verdunnings- en condensatiecomponenten, kruiscorrelatie van golfvormen en automatische SNR (Signal-to-Noise Ratio) en RN (Restgeluid) berekening. Omdat het in staat is om zoveel tests uit te voeren, is de Audera Pro de perfecte keuze voor klinieken die auditieve en evenwichtsstoornissen bij alle patiëntenpopulaties uitgebreid moeten evalueren, identificeren, documenteren en diagnosticeren.

UITGEBREIDE BATTERIJ VAN TESTTYPEN

De GSI Audera Pro is uitgerust met een uitgebreide reeks evoked potentials en otoakoestische emissietesttypes. Er kunnen optionele modaliteitslicenties worden aangeschaft, waarmee u een combinatie van verschillende tests kunt uitvoeren: AEP, ASSR, DPOAE en TEOAE.

MEERDERE ANALYSE TOOLS
De Audera Pro bevat een verscheidenheid aan objectieve analysetools, zoals kruiscorrelatie van twee golfvormen, real-time signaal-ruisverhouding (SNR) en restruisschattingen (RN) om de clinicus te helpen bij het valideren van testgegevens van elke patiëntenpopulatie.

EFFICIËNTE GEGEVENSVERZAMELING
Modules van de Audera Pro beschikken over vooraf gedefinieerde protocollen en normatieve gegevens. Met opties op het scherm kunt u in realtime wijzigingen aanbrengen. Aangepaste protocollen kunnen worden toegevoegd om aan individuele testbehoeften te voldoen.

GROTERE AMPLITUDE MET CE-CHIRP
Bespaar tijd en verhoog het klinische vertrouwen door de CE-Chirp en CE-Chirp Octave Band-stimuli te gebruiken, waarvan is aangetoond dat ze resulteren in auditieve hersenstamresponsamplitudes die tot twee keer groter zijn dan bij traditionele teststimuli.

Welkom bij EmiD, Electro Medical Instruments BV Doesburg, Sinds jaar en dag gewaardeerd leverancier van hoogwaardige audiologische apparatuur.

Sinds jaar en dag gewaardeerd leverancier van hoogwaardige audiologische apparatuur. EmiD is voor KNO-artsen, audiologen en audiometristen een efficiënte en effectieve schakel tussen wereldwijd opererende fabrikanten en de Nederlandse markt. EmiD’s motto is niet voor niets: klank tot achter de komma.

EmiD is voor KNO-artsen, audiologen en audiometristen een efficiënte en effectieve schakel tussen wereldwijd opererende fabrikanten en de Nederlandse markt. EmiD’s motto is niet voor niets: klank tot achter de komma.