OAE en ABR

Eclipse

Een veelzijdig apparaat dat auditieve evoked potentials (AEP), auditieve steady state respons (ASSR), vestibulaire evoked myogene potentials (VEMP) en otoakoestische emissies (OAE) biedt.

Ontworpen om naadloos in uw workflow te passen en biedt volledige betrouwbaarheid en perfecte resultaten. Diagnostische oplossing voor een perfect resultaat.

  • Solide en ruis-immuun hardware
  • Modulair platform
  • Unieke voorversterkertechnologie zorgt voor optimale prestaties in elektrisch vijandige omgevingen
  • Intuïtieve interfaces, goed ontworpen lay-outs, vrijheid om instellingen aan te passen

Doe het op jouw manier

We streven allemaal naar een gemeenschappelijk doel: betrouwbare testresultaten behalen om patiënten nauwkeurig en efficiënt te screenen of te diagnosticeren.

Wat uw uitdaging ook is, het Eclipse-hardwareplatform stelt u in staat om u te concentreren op uw werk met behulp van speciale softwaremodules voor alle facetten van auditieve evoked potentials en otoakoestische emissies.

Moeilijke dingen makkelijk maken

In elke softwaremodule is een reeks vooraf geladen testprotocollen beschikbaar, zodat u zich snel zelfverzekerd zult voelen. Nadat u vertrouwd bent geraakt met de software, kunt u testprotocollen toevoegen of wijzigen en aanpassen aan uw specifieke behoeften.

Dankzij de duidelijke lay-outs kunt u de resultaten gemakkelijk interpreteren en u concentreren op de essentiële resultaten van de test, die kunnen worden opgeslagen in de OtoAccess®-database om ze eenvoudig op te halen, te bekijken en te exporteren naar uw EPD in XML-indeling.

Auditieve evoked potentials

Weten wanneer te stoppen

Het verminderen van ruis is de allerbelangrijkste factor voor het verbeteren van elke evoked potential-opname. De restruiscalculator geeft u de kennis wanneer u moet stoppen met middelen, wat vaak testtijd bespaart en zorgt voor vertrouwen in responsidentificatie.

Bespaar kostbare tijd

Het gebruik van Bayesiaanse weging tijdens uw ABR-registratie zorgt ervoor dat golfvormen stabiel blijven, zelfs tijdens periodes van patiëntactiviteit. De invloed van patiëntgeluid wordt geminimaliseerd tijdens de opname, wat resulteert in een continu lagere ruis in het lopende gemiddelde, waardoor waardevolle testtijd wordt bespaard.

Fmp – het verbeteren van het vertrouwen

Stel je voor dat je een objectieve betrouwbaarheidsindicator hebt om je te helpen bij het bevestigen van de aan- of afwezigheid van een reactie. De Fmp-grafiek biedt objectieve en wiskundige informatie op basis van meerdere punten in de opname om u te helpen bij uw golfvormanalyse. Het gebruik van de Fmp zorgt voor een verkorting van de testtijd en voor meer vertrouwen in uw diagnose.

Verdubbel uw responsamplitudes

De revolutionaire CE-Chirp®-stimulusfamilie voor drempelbeoordeling (ontwikkeld door Claus Elberling) compenseert frequentiespecifieke cochleaire looptijden en genereert golfvormreacties die tot twee keer zo groot zijn als traditionele click- of toneburst-stimuli.

De originele CE-Chirp® is ontworpen voor een optimale responsamplitude bij gemiddelde stimulatie-intensiteiten. Door het niveauspecifieke CE-Chirp® te gebruiken, is ook een duidelijkere golfvormmorfologie bij hoge intensiteiten beschikbaar. De introductie van de CE-Chirp® LS-stimulusfamilie is een algemene verbetering ten opzichte van de oorspronkelijke CE-Chirp®-stimulusfamilie.

Voor een eenvoudigere visuele evaluatie van de NB CE-Chirp®-responsen is elk van de NB CE-Chirp®-stimuli in de tijd verschoven om latenties te bieden die vergelijkbaar zijn met Click en de CE-Chirp® LS-stimulus. De in de tijd verschoven NB CE-Chirp® worden NB CE-Chirp® LS genoemd, omdat de plaatsingen niveauspecifiek zijn. Verder is de NB CE-Chirp® LS identiek aan de originele NB CE-Chirp®.

De CE-Chirp®-stimulusfamilie is opgenomen in de EP25 (*optioneel voor EP15) en ASSR-softwaremodules van Interacoustics.

ASSR: waar snelheid en nauwkeurigheid elkaar ontmoeten

Het Interacoustics ASSR-systeem vermindert testtijden met 50% dankzij Narrow Band CE-Chirp®-stimuli en nieuwe krachtige geautomatiseerde dual-responsdetectiemethoden.

Testen met meerdere frequenties

De ASSR-software maakt het mogelijk om 8 frequenties tegelijkertijd te testen tot drempelwaarde in minder dan 20-30 minuten door het gebruik van Narrow Band CE-Chirp®-stimuli en een gepatenteerde detectie-engine.

Volledige controle – volle snelheid

U zult de testtijd aanzienlijk verkorten aangezien u de volledige controle heeft over het onafhankelijk selecteren van de juiste stimulusniveaus voor elke frequentie op basis van huidige en eerdere resultaten. U kunt ook de stimulatiesnelheid tijdens het testen wijzigen, afhankelijk van de toestand van uw patiënt. Al met al: volledige controle zorgt voor volledige behendigheid en snelheid.

Halveer de testtijden

De Interacoustics ASSR-software gebruikt de Narrow Band CE-Chirp®-stimuli om een ​​maximale respons te genereren, waardoor de detectie snel en efficiënt is. De dubbele detectie-engine evalueert zowel de fase als de responsgrootte van 12 van de hogere harmonischen van de fundamentele modulatiesnelheid. Deze gepatenteerde technologie kan de testtijd met 50% verkorten in vergelijking met traditionele ASSR-systemen en biedt een onovertroffen nauwkeurigheid.

Sla gegevens direct op in NOAH

Het geschatte audiogram dat door de Interacoustics ASSR wordt gegenereerd, kan worden opgeslagen in NOAH. Het geschatte audiogram kan eenvoudig worden overgezet naar Genie of andere soortgelijke software voor het aanpassen van hoortoestellen, waardoor een soepele en nauwkeurige aanpassing van het hoortoestel wordt gegarandeerd.

Optimaliseer VEMP door middel van visuele feedback

Vestibulair onderzoek

De Eclipse oVEMP- en cVEMP-tests meten en analyseren het vestibulair opgewekte myogene potentieel dat wordt gegenereerd door een luide stimulus.

Onmiddellijke visuele feedback – verhoogde kwaliteit

Geldige cVEMP-resultaten zijn afhankelijk van een correcte en gecontroleerde EMG-tonus. De VEMP-software geeft visuele feedback van de spiercontractie om u te helpen de patiënt te helpen de juiste spiertonus te verkrijgen gedurende de hele test. Dit kan vanuit de software of op een aparte patiëntmonitor voor cVEMP-testen.

Op EMG gebaseerde schaling – een betrouwbaar resultaat

Door EMG-gebaseerde schaling van de verkregen golfvormen toe te passen, bent u verzekerd van een uiterst belangrijke evenwichtige presentatie van reacties van links en rechts – wat een zelfverzekerd en betrouwbaar resultaat verzekert.

Stimulie met hoge output

De Eclipse VEMP (en ABR) kan tot 100 dB nHL stimuleren met klikken en 110 dB nHL met 250-4000 Hz tonebursts. De B81 beengeleider kan oplopen tot 75 dB nHL met 250-4000 Hz tonebursts.

Optie onderzoeksmodule

Onderzoeksmodule inclusief waveform-export, logging van opnames en importeren van WAV-bestanden voor stimuli (optioneel).

Welkom bij EmiD, Electro Medical Instruments BV Doesburg, Sinds jaar en dag gewaardeerd leverancier van hoogwaardige audiologische apparatuur.

Sinds jaar en dag gewaardeerd leverancier van hoogwaardige audiologische apparatuur. EmiD is voor KNO-artsen, audiologen en audiometristen een efficiënte en effectieve schakel tussen wereldwijd opererende fabrikanten en de Nederlandse markt. EmiD’s motto is niet voor niets: klank tot achter de komma.

EmiD is voor KNO-artsen, audiologen en audiometristen een efficiënte en effectieve schakel tussen wereldwijd opererende fabrikanten en de Nederlandse markt. EmiD’s motto is niet voor niets: klank tot achter de komma.