OAE en ABR

Echoscreen III

Meerdere screeningconfiguraties. Eén compact apparaat.

Deze veelzijdige Echo-Screen III gehoorscreener maakt gebruik van dezelfde beproefde en vertrouwde algoritmen met geautomatiseerde, vooraf ingestelde screeningparameters die in miljoenen screenings zijn gebruikt, zodat u zeker kunt zijn van de kwaliteit van uw resultaten.

De Echo-Screen III is verkrijgbaar in elke combinatie van modaliteiten – TEOAE, DPOAE en ABR – en biedt alle screeningtools die u nodig hebt binnen handbereik. Modaliteiten kunnen in het veld worden geüpgraded als u besluit uw opties op een later tijdstip uit te breiden.

Flexibele gehoorscreening
De Echo-Screen III heeft zowel een hardkey QWERTY-toetsenbord als een touchscreen, zodat u gegevens kunt invoeren zoals u dat wilt. Integratie met audble® Data Management Software maakt configureerbaar, uitgebreid databeheer mogelijk met nauwe integratie met Microsoft Word®. Dit maakt het mogelijk om aangepaste brieven en rapporten te maken. De functie Conflictoplossing helpt bij het identificeren en corrigeren van fouten bij het invoeren van gegevens.

 

Gestandaardiseerde screeningparameters
Volledig geautomatiseerde Pass/Refer-resultaten worden behaald met gestandaardiseerde, vooraf ingestelde screeningparameters. Klinisch bewezen algoritmen maken gebruik van binominale statistieken voor optimale nauwkeurigheid.

 

Handige gehoorscreener en benodigdheden
De Echo-Screen III bevat een dockingstation voor gegevensoverdracht en gelijktijdig opladen van zowel de apparaatbatterij als de reservebatterij. Echo-Screen III is compatibel met ALGO Flexicoupler®-oortelefoons, Jelly Tab®-sensoren en oordopjes.

 

Belangrijkste voordelen van Echo-Screen III
Compacte, draagbare gehoorscreener voor meerdere modaliteiten
Bevat TEOAE-, DPOAE- en ABR-mogelijkheden
Klinisch bewezen algoritmen

Welkom bij EmiD, Electro Medical Instruments BV Doesburg, Sinds jaar en dag gewaardeerd leverancier van hoogwaardige audiologische apparatuur.

Sinds jaar en dag gewaardeerd leverancier van hoogwaardige audiologische apparatuur. EmiD is voor KNO-artsen, audiologen en audiometristen een efficiënte en effectieve schakel tussen wereldwijd opererende fabrikanten en de Nederlandse markt. EmiD’s motto is niet voor niets: klank tot achter de komma.

EmiD is voor KNO-artsen, audiologen en audiometristen een efficiënte en effectieve schakel tussen wereldwijd opererende fabrikanten en de Nederlandse markt. EmiD’s motto is niet voor niets: klank tot achter de komma.