OAE en ABR

Otoport ABR

Screenen met vertrouwen

De Otodynamics Otoport ABR is een superieur handheld screeningsinstrument dat snelle diepgaande ABR-screening biedt. Ons AABR-algoritme verkort de testtijd tot gemiddeld slechts 76 seconden voor een duidelijke respons. Het duurt minder dan 3 minuten om te bevestigen dat er geen duidelijk antwoord is of om de precieze technische redenen te identificeren waardoor een mogelijke ABR niet is opgemerkt. Los het probleem op en test opnieuw om onnodige verwijzingen te verminderen. De gevoeligheid overschrijdt 99,9% per test.

ABR-Sleeve

Het instrument bestaat uit een Otoport in een ABR-hoes, wat flexibiliteit biedt voor OAE+ABR-combinaties. De Otoport ABR wordt geleverd met signaalkanaal en kan worden opgewaardeerd tot binaurale kanalen. De ABR-hoes kan afzonderlijk worden gekocht en achteraf worden aangebracht om bestaande Otoports in kleur te upgraden.

Stimulatie

De Otoport ABR biedt een keuze in stimulatie. Voer een ABR-test uit met oorschelpen of breng stimulatie in met uw favoriete elektroden en onze OAE-sonde. Beide bieden verbazingwekkend snelle resultaten. Het gebruik van inzetstukken vermindert verbruikskosten.

OTOLINK-SUITE: inbegrepen

Beheer uw gegevens eenvoudig en efficiënt met de Otolink pc-patiëntgegevensbeheersuite. Download testresultaten draadloos of via USB vanaf de Otoport of wanneer gedockt in het dockingstation. Testgegevens kunnen snel worden bekeken, afgedrukt en gearchiveerd. Rapporten rechtstreeks naar PDF-bestand afdrukken is beschikbaar. Gegevens kunnen bijvoorbeeld worden geëxporteerd naar Oz, Hi Track, GDT, Noah of als CSV-bestand. Patiëntenwerklijsten kunnen worden geüpload naar de Otoport, wat helpt bij het beheren van werklasten in drukke omgevingen. Otolink biedt ook toegang tot firmware- en applicatie-updates van Otodynamics via internet.
Compatibel met Windows 10, 8 en 7.

lamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

OTOPORT-ONTWERP

  • Licht van gewicht en draagbaar met gebruiksvriendelijk toetsenbord
  • Geautomatiseerd zelftestsysteem bij het inschakelen van Otoport
  • Intuïtieve grafische testvoortgang die de voortgang van signaal tot ruis weergeeft
  • Lange batterijduur – tot 250 testcycli of een volledige werkweek
  • Melding op het scherm van slechte probefitting, hoog geluidsniveau en belstimulus
  • Elke test wordt opgeslagen met de daadwerkelijke fysiologische respons
  • Uitgebreide probefitting en geluidsniveau-indicatoren
  • Probe-testfaciliteit aan boord en Probe ID-tracking

Opties

ABR

Koppel aan NOAH

Binauraal testen

Welkom bij EmiD, Electro Medical Instruments BV Doesburg, Sinds jaar en dag gewaardeerd leverancier van hoogwaardige audiologische apparatuur.

Sinds jaar en dag gewaardeerd leverancier van hoogwaardige audiologische apparatuur. EmiD is voor KNO-artsen, audiologen en audiometristen een efficiënte en effectieve schakel tussen wereldwijd opererende fabrikanten en de Nederlandse markt. EmiD’s motto is niet voor niets: klank tot achter de komma.

EmiD is voor KNO-artsen, audiologen en audiometristen een efficiënte en effectieve schakel tussen wereldwijd opererende fabrikanten en de Nederlandse markt. EmiD’s motto is niet voor niets: klank tot achter de komma.