OAE en ABR

Otoport Advance

Geavanceerde klinische OAE’s

De Otoport Advance is de top van de reeks Otoport, een verbeterd DPOAE EN TEOAE klinisch handheld-instrument, met een krachtige multi-processor interne architectuur. Gedetailleerde testinformatie die het oproepen van onbewerkte gegevens, diepgaande analyse en vergelijking van resultaten op het instrument of op pc mogelijk maakt met behulp van de meegeleverde ILOV6-software. Configureerbare instellingen vergemakkelijken traceerbare protocollen. Programmeerbare ’testmacro’s’ maken geautomatiseerde bewaking van OAE’s in de loop van de tijd mogelijk op meerdere niveaus met Smart SNR, configureerbaar -15 tot 0

Dockingstation: inbegrepen

Het dockingstation biedt volledige connectiviteit met de OAE Otoport, pc, printer en oplader. Configureer uw Otoport om het resultaat te downloaden en/of af te drukken zodra het in het dock is geplaatst, hetzij via een kabel of draadloos

ILO v6-SOFTWARE: inbegrepen

Breng gegevens over van Otolink naar onze ILO-V6 OAE-analysesoftware met bijgehouden integratie in de Echoport V6-database en export naar OZ, Hitrack, ASCII, XML, archief. Compatibel met Windows 10, 8 en 7.

OTOLINK-SUITE: inbegrepen

Beheer uw gegevens eenvoudig en efficiënt met de Otolink pc-patiëntgegevensbeheersuite. Download testresultaten draadloos of via USB vanaf de Otoport of wanneer gedockt in het dockingstation. Testgegevens kunnen snel worden bekeken, afgedrukt en gearchiveerd. Rapporten rechtstreeks naar PDF-bestand afdrukken is beschikbaar. Gegevens kunnen bijvoorbeeld worden geëxporteerd naar Oz, Hi Track, GDT, Noah of als CSV-bestand. Patiëntenwerklijsten kunnen worden geüpload naar de Otoport, wat helpt bij het beheren van werklasten in drukke omgevingen. Otolink biedt ook toegang tot firmware- en applicatie-updates van Otodynamics via internet.
Compatibel met Windows 10, 8 en 7.

lamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

OTOPORT-ONTWERP

  • Licht van gewicht en draagbaar met gebruiksvriendelijk toetsenbord
  • Geautomatiseerd zelftestsysteem bij het inschakelen van Otoport
  • Intuïtieve grafische testvoortgang die de voortgang van signaal tot ruis weergeeft
  • Lange batterijduur – tot 250 testcycli of een volledige werkweek
  • Melding op het scherm van slechte probefitting, hoog geluidsniveau en belstimulus
  • Elke test wordt opgeslagen met de daadwerkelijke fysiologische respons
  • Uitgebreide probefitting en geluidsniveau-indicatoren
  • Probe-testfaciliteit aan boord en Probe ID-tracking

Opties

ABR

Koppel aan NOAH

Welkom bij EmiD, Electro Medical Instruments BV Doesburg, Sinds jaar en dag gewaardeerd leverancier van hoogwaardige audiologische apparatuur.

Sinds jaar en dag gewaardeerd leverancier van hoogwaardige audiologische apparatuur. EmiD is voor KNO-artsen, audiologen en audiometristen een efficiënte en effectieve schakel tussen wereldwijd opererende fabrikanten en de Nederlandse markt. EmiD’s motto is niet voor niets: klank tot achter de komma.

EmiD is voor KNO-artsen, audiologen en audiometristen een efficiënte en effectieve schakel tussen wereldwijd opererende fabrikanten en de Nederlandse markt. EmiD’s motto is niet voor niets: klank tot achter de komma.