OAE en ABR

Otoport LT

Ideale gehoorscreener voor pasgeborenen

De Otoport Lite TE is een eenvoudig te gebruiken handheld TEOAE-systeem met een intuïtieve interface voor gehoorscreening bij pasgeborenen. Snel, nauwkeurig en automatisch pass/refer resultaat met goedkope verbruiksartikelen en een lange batterijduur maken de Otoport Lite TE de ideale manier om te screenen met TEOAE’s.

OTOLINK-SUITE: inbegrepen

Beheer uw gegevens eenvoudig en efficiënt met de Otolink pc-patiëntgegevensbeheersuite. Download testresultaten draadloos of via USB vanaf de Otoport of wanneer gedockt in het dockingstation. Testgegevens kunnen snel worden bekeken, afgedrukt en gearchiveerd. Rapporten rechtstreeks naar PDF-bestand afdrukken is beschikbaar. Gegevens kunnen bijvoorbeeld worden geëxporteerd naar Oz, Hi Track, GDT, Noah of als CSV-bestand. Patiëntenwerklijsten kunnen worden geüpload naar de Otoport, wat helpt bij het beheren van werklasten in drukke omgevingen. Otolink biedt ook toegang tot firmware- en applicatie-updates van Otodynamics via internet.
Compatibel met Windows 10, 8 en 7.

OTOPORT-ONTWERP

  • Licht van gewicht en draagbaar met gebruiksvriendelijk toetsenbord
  • Geautomatiseerd zelftestsysteem bij het inschakelen van Otoport
  • Intuïtieve grafische testvoortgang die de voortgang van signaal tot ruis weergeeft
  • Lange batterijduur – tot 250 testcycli of een volledige werkweek
  • Melding op het scherm van slechte probefitting, hoog geluidsniveau en belstimulus
  • Elke test wordt opgeslagen met de daadwerkelijke fysiologische respons
  • Uitgebreide probefitting en geluidsniveau-indicatoren
  • Probe-testfaciliteit aan boord en Probe ID-tracking

Opties

ABR uitbreiding

NOAH koppeling

Animaties toevoegen

Docking Staion

Welkom bij EmiD, Electro Medical Instruments BV Doesburg, Sinds jaar en dag gewaardeerd leverancier van hoogwaardige audiologische apparatuur.

Sinds jaar en dag gewaardeerd leverancier van hoogwaardige audiologische apparatuur. EmiD is voor KNO-artsen, audiologen en audiometristen een efficiënte en effectieve schakel tussen wereldwijd opererende fabrikanten en de Nederlandse markt. EmiD’s motto is niet voor niets: klank tot achter de komma.

EmiD is voor KNO-artsen, audiologen en audiometristen een efficiënte en effectieve schakel tussen wereldwijd opererende fabrikanten en de Nederlandse markt. EmiD’s motto is niet voor niets: klank tot achter de komma.