Tympanometrie

AA222

AA222 is een gecombineerde tympanometer en audiometer. De combinatie van tympanometrie en audiometrie in één apparaat biedt alle diagnostische tests die nodig zijn in uw kliniek.

 

10″ verstelbaar display en HDMI-uitgang.

Reflextesten en reflexverval.

Direct afdrukken naar pc-printers.

Door de gebruiker gedefinieerde protocollen.

 

Geweldig overzicht van testresultaten
Het 10″ verstelbare display geeft een goed overzicht van de metingen waarbij je meerdere testresultaten op hetzelfde scherm kunt zien. Je kunt het scherm kantelen en verstellen om lichtreflectie te voorkomen. De HDMI uitgang maakt het ook mogelijk om testresultaten op grote schermen te tonen, wat nuttig kan zijn voor cliëntbegeleiding en in educatieve omgevingen.
 
 

De diagnostische probe wordt in de hand gehouden en is ideaal voor snelle tympanogrammen en akoestische reflexscreening. De klinische probe is ideaal voor meer langdurige beoordelingen waarbij stabiliteit belangrijk is en interferentie door externe ruis moet worden vermeden.

U kunt ervoor kiezen om beide probesystemen bij uw AA222 te laten leveren. Het is snel en eenvoudig om te wisselen tussen de twee probesystemen. U kunt de shoulderbox met klinische probe op uw cliënt plaatsen met behulp van de optionele hoofdband, clips of keycord.

De probestatus wordt weergegeven op de shoulderbox voor beide sondesystemen. Hierdoor kunt u uw aandacht bij de klant houden. Beide typen probes hebben slechts een simpele druk op de knop nodig om tussen de oren te wisselen.

Basis
AA222

226 Hz tympanometrie.

Ipsilaterale akoestische reflextesten.

Contralaterale akoestische reflextesten.

Buisfunctietest van Eustachius (ETF) in niet-geperforeerde trommelvliezen.

ETF-test in geperforeerde trommelvliezen.

Reflex verval.

Geavanceerd
AA222H

Basis AA222.

678, 800 en 1000 Hz tympanometrie.

Handmatige tympanometrie.

ETF-test in buis van Eustachius (PET).

Reflex latentie.

Inbegrepen
audiometrie

Lucht- en beengeleiding.

Stenger-test.

Korte incrementele gevoeligheidsindex (SISI).

Gewijzigde Hughson-Westlake.

Weber-test.

Spraak-cd, ingebouwd spraakmateriaal en live stem.

Audiometrie in het vrije veld.

Optionele snelle spraak-in-ruis (QuickSIN).

Optionele binaurale spraak.

Welkom bij EmiD, Electro Medical Instruments BV Doesburg, Sinds jaar en dag gewaardeerd leverancier van hoogwaardige audiologische apparatuur.

Sinds jaar en dag gewaardeerd leverancier van hoogwaardige audiologische apparatuur. EmiD is voor KNO-artsen, audiologen en audiometristen een efficiënte en effectieve schakel tussen wereldwijd opererende fabrikanten en de Nederlandse markt. EmiD’s motto is niet voor niets: klank tot achter de komma.

EmiD is voor KNO-artsen, audiologen en audiometristen een efficiënte en effectieve schakel tussen wereldwijd opererende fabrikanten en de Nederlandse markt. EmiD’s motto is niet voor niets: klank tot achter de komma.