Tympanometrie

Allegro

De GSI Allegro™ is een draagbare screeningtympanometer die klaar is voor elke testomgeving die tympanometrie en ipsilaterale reflexen vereist. De Allegro biedt een navigatie met vier knoppen waarmee u snel en betrouwbaar kunt testen. Automatische metingen van de middenoorstatus worden binnen enkele seconden voltooid met behulp van de configureerbare testinstellingen van het apparaat. De Allegro wordt geleverd met een oplaadstation, een thermische printer en een draagtas.

ZO SNEL ALS 3 SECONDEN

Voer een tympanogram uit op één oor in slechts drie seconden. Snelle gehoortesten zijn cruciaal voor het testen van een diverse patiëntenpopulatie.

TRAINEN IS EENVOUDIG

Nieuwe medewerkers kunnen binnen enkele minuten vol vertrouwen beginnen met testen op de draagbare tympanometer. De Allegro is een apparaat dat gemakkelijk te gebruiken en gemakkelijk te trainen is voor gebruikers, met zijn navigatie met vier knoppen en logische interface.

LICHTGEWICHT ONTWERP

De Allegro is veelzijdig en gemakkelijk te vervoeren. Het is ideaal voor verschillende situaties, waar een lichtgewicht apparaat dat draagbaar is belangrijk is. De tympanometer wordt ook geleverd met een handige draagtas.

GEMAKKELIJK OPLADEN, HANDIG AFDRUKKEN

De Allegro wordt geleverd met een draagbare oplaadhouder, zodat u nooit zonder een werkende tympanometer zit. Een volledig opgeladen apparaat gaat ongeveer acht uur mee om te testen. Naadloos printen vanuit het oplaadstation wanneer het apparaat is aangesloten op het oplaadstation.

Welkom bij EmiD, Electro Medical Instruments BV Doesburg, Sinds jaar en dag gewaardeerd leverancier van hoogwaardige audiologische apparatuur.

Sinds jaar en dag gewaardeerd leverancier van hoogwaardige audiologische apparatuur. EmiD is voor KNO-artsen, audiologen en audiometristen een efficiënte en effectieve schakel tussen wereldwijd opererende fabrikanten en de Nederlandse markt. EmiD’s motto is niet voor niets: klank tot achter de komma.

EmiD is voor KNO-artsen, audiologen en audiometristen een efficiënte en effectieve schakel tussen wereldwijd opererende fabrikanten en de Nederlandse markt. EmiD’s motto is niet voor niets: klank tot achter de komma.