Tympanometrie

AT235

Middenoorbeoordeling ideaal gemaakt

 

De AT235 is een automatische middenooranalysator die ideaal is voor zowel diagnostische als klinische evaluaties. Het apparaat bevat ook audiometrie met zuivere tonen en de gemodificeerde Hughson Westlake-audiometrietest.

+400 tot -600 daPa

Direct afdrukken naar pc-printers

Door de gebruiker gedefinieerde protocollen

HDMI-uitgang

Afleidingsfunctie voor kinderen

Basic
AT235

226 Hz tympanometrie.

Ipsilaterale akoestische reflextesten.

Contralaterale akoestische reflextesten.

Buisfunctietest van Eustachius (ETF) in niet-geperforeerde trommelvliezen.

ETF-test in geperforeerde trommelvliezen.

Reflex verval.

Zuivere toonaudiometrie.

Gewijzigde Hughson Westlake-audiometrietest.

Extended
AT235H


Basis AT235.

678, 800 en 1000 Hz tympanometrie.

Handmatige tympanometrie.

ETF-test Patulaire buis van Eustachius (PET).

Reflex latentie.

Mooi overzicht van testresultaten


Het 10″ verstelbare kleurendisplay geeft een goed overzicht van de metingen waarbij je meerdere testresultaten op hetzelfde scherm kunt zien.
Speciale probesystemen


De AT235 bevat een diagnostische probe of een klinisch probe om aan uw behoeften te voldoen.

De diagnostische probe is in de hand te houden en ideaal voor snelle tymps en een screeningsreflex.

De klinische probe is ideaal voor langere onderzoeken waarbij stabiliteit belangrijk is en ratelend geluid moet worden vermeden.

U kunt ervoor kiezen om beide probesystemen bij uw AT235 te laten leveren. Het is snel en eenvoudig om te wisselen tussen de twee. De schouderbox met klinische probe kan op de cliënt worden geplaatst met behulp van de optionele hoofdband, clips of keycord.

De status van de probe wordt weergegeven op de probe-schouderbox voor beide probesystemen, zodat u uw aandacht op de cliënt kunt houden. De probe heeft een knop voor het op afstand verwisselen van oren – dit geldt ook voor beide probesystemen.
Beide probesystemen zijn zeer eenvoudig uit elkaar te halen voor reiniging.

Aanpasbare protocollen

AT235 biedt de mogelijkheid om door de gebruiker gedefinieerde testprotocollen te creëren door verschillende tests van de testbatterij te combineren tot één teststroom. U kunt bijvoorbeeld een eenvoudige screeningprocedure en een meer diepgaande evaluatie maken.

Verspil geen tijd met verschillende clienttypes, aangezien elk testprotocol afzonderlijke testlimieten kan hebben om aan de behoefte van specifieke clienttypes te voldoen.

Afleiding van het kind

Om kinderen te helpen afleiden terwijl ze het tympanogram en reflexmetingen verkrijgen, kan de AT235 een trein laten zien die over het onderste deel van het scherm beweegt.

Verminderd aantal knoppen

Weinig speciale knoppen op de AT235 maken het gemakkelijk om tussen verschillende functies te navigeren. Functietoetsen met wisselende helpteksten op het scherm helpen je efficiënt te navigeren.

Afdrukopties

U kunt rechtstreeks vanaf de AT235 afdrukken op een kleine 3-inch printer of een standaardprinter, waardoor u geen pc meer nodig hebt als u alleen uw meting wilt afdrukken. Als u de gegevens downloadt naar OtoAccess® Database of Noah, kunt u afdrukken genereren via uw pc.

 

Gecombineerd printen en rapporteren

De Print Wizard combineert audiometrische, impedantie- en aanpasgegevens voor volledige klantrapportage.

Onbeperkt aanpasbare sjablonen zijn handige alternatieve sjablonen voor verschillende testtoepassingen.

  • Ondersteunt meerdere talen
  • Haal demografische gegevens van klanten op uit OtoAccess® Database en Noah
  • Voeg audiogrammen en tympanogrammen samen op één pagina
  • Tekstveld voor sessiewaarnemingen en conclusies
  • Voeg bitmaps in, zoals klinieklogo’s
  • Individuele sessiedata
  • Zeer configureerbare symbolen voor snelle referentie

Welkom bij EmiD, Electro Medical Instruments BV Doesburg, Sinds jaar en dag gewaardeerd leverancier van hoogwaardige audiologische apparatuur.

Sinds jaar en dag gewaardeerd leverancier van hoogwaardige audiologische apparatuur. EmiD is voor KNO-artsen, audiologen en audiometristen een efficiënte en effectieve schakel tussen wereldwijd opererende fabrikanten en de Nederlandse markt. EmiD’s motto is niet voor niets: klank tot achter de komma.

EmiD is voor KNO-artsen, audiologen en audiometristen een efficiënte en effectieve schakel tussen wereldwijd opererende fabrikanten en de Nederlandse markt. EmiD’s motto is niet voor niets: klank tot achter de komma.