Tympanometrie

GSI39

De GSI 39™ biedt screeningtympanometrie en audiometrie en is perfect geschikt voor gehoorscreening in uiteenlopende omgevingen. Verkrijgbaar in vijf versies, de GSI 39 is een flexibel screeningproduct voor tympanometrie, akoestische reflexmetingen en audiometrie om te voldoen aan uw behoeften op het gebied van gehoorscreening, nu en in de toekomst. Kies vandaag nog uw voorkeursfuncties en upgrade uw apparaat met extra functies wanneer uw tympanometrie- en audiometriebehoeften in de toekomst veranderen.

MEERDERE CONFIGURATIES
Voldoe aan een verscheidenheid aan testbehoeften met vijf versies. Combineer tympanometrie, ipsi- en contrareflexscreening en screeningaudiometrie om snel de middenoorfunctie, neurale integriteit en gehoorniveau te beoordelen bij patiënten van alle leeftijden. Upgrade uw GSI 39 op elk gewenst moment voor meer functionaliteit.

BETROUWBAARHEID WAAROP U KUNT VERTROUWEN
GSI heeft een geschiedenis in het vervaardigen van producten die zijn ontworpen voor duurzaamheid en gebruiksgemak. Geniet van de flexibiliteit van een draagbaar, stand-alone apparaat dat gecombineerde tympanometrie- en audiometrische screenings kan uitvoeren. Gebruik de interne printer om rapporten uit te voeren of maak verbinding met een pc voor een naadloze EMR/EPD-overdracht.

TESTEN DUURT SECONDEN
Zodra de probetip een afsluiting in de gehoorgang heeft, begint het tympanogram automatisch. De druk sweep is 600/200 daPa per seconde, wat een snel en nauwkeurig beeld geeft van de middenoorfunctie. Het is een perfect apparaat voor een drukke audiologiekliniek of KNO-praktijk die patiënten snel en nauwkeurig moet testen.

2 SCREENING-OPTIES
Een speciale “combo”-probe is een beschikbare optie bij alle versies die zowel 226 Hz als 1000 Hz meetmogelijkheden combineert. Normbereiken voor zowel baby’s als volwassenen kunnen worden geselecteerd als richtlijn op het display en de afdrukken.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN VAN HET APPARAAT

1. MEERDERE PROBETONEN

Er zijn probetonen van 226 Hz en 1000 Hz beschikbaar. Normatieve bereiken voor middenoordruk en toelating zijn inbegrepen.

2. SCREENING AUDIOMETRIE

Zuivere toon luchtgeleidingsafscherming van 125 tot 8000 Hz. Steady, Pulsed en FM bieden een verscheidenheid aan interessante teststimuli voor alle screeningomgevingen.

3. VIJF VERSIES BESCHIKBAAR

Flexibele opties, waaronder tympanometrie bij 226 Hz, 1000 Hz, ipsilaterale en contralaterale reflexscreening en audiometrie in elke combinatie.

4. IPSI EN CONTRA REFLEX SCREENING

Snel screenen op de aanwezigheid van ipsilaterale of contralaterale akoestische reflexen op maximaal vier frequenties.

5. STANDALONE, PC INGESCHAKELD

Heb de betrouwbaarheid van een stand-alone apparaat met de mogelijkheid om EPD-compatibel te zijn. Met één druk op de knop worden tympanometrische en audiologische gegevens overgedragen voor geavanceerde rapportageopties.

6. AFDRUKOPTIES

Gebruik de ingebouwde printer op de gecombineerde screeningtympanometer en audiometer of maak verbinding met GSI Suite om resultaten vanaf een pc af te drukken.

Welkom bij EmiD, Electro Medical Instruments BV Doesburg, Sinds jaar en dag gewaardeerd leverancier van hoogwaardige audiologische apparatuur.

Sinds jaar en dag gewaardeerd leverancier van hoogwaardige audiologische apparatuur. EmiD is voor KNO-artsen, audiologen en audiometristen een efficiënte en effectieve schakel tussen wereldwijd opererende fabrikanten en de Nederlandse markt. EmiD’s motto is niet voor niets: klank tot achter de komma.

EmiD is voor KNO-artsen, audiologen en audiometristen een efficiënte en effectieve schakel tussen wereldwijd opererende fabrikanten en de Nederlandse markt. EmiD’s motto is niet voor niets: klank tot achter de komma.