Tympanometrie

Tympstar-Pro

KLINISCHE TYMPANOMETER

De GSI TympStar Pro™ stelt de klinische standaard voor het uitvoeren van een volledige reeks middenoormetingen bij patiënten van alle leeftijden. De vertrouwde gebruikersinterface van GSI zal onmiddellijk comfortabel aanvoelen voor audiologen. GSI begrijpt dat efficiëntie vereist is in de drukke audiologiepraktijk van vandaag en streeft ernaar audiciens veelzijdigheid, efficiëntie en betrouwbaarheid te bieden in een uitgebreide middenooranalysator.

WAAROM IS DE TYMPSTAR PRO UW KEUZE?

LAATSTE TEST-UPDATE

BREEDBAND TYMPANOMETRIE

De nieuwste versie van de TympStar Pro heeft meerdere upgrades waardoor het apparaat sneller is geworden, is geüpgraded naar een scherm met een hogere resolutie en breedbandtympanometrietests heeft toegevoegd*. Artsen kunnen breedbandtympanometrie uitvoeren in dezelfde tijd die nodig is voor volledige traditionele tympanometrie. Er wordt een uitgebreide set gegevens over de status van het middenoor weergegeven, waaronder tympanogrammen bij 226, 678, 800 en 1000 Hz, evenals een middenoorabsorptiegrafiek.

* Met geavanceerde licentie

 

VERTROUWEN IN TESTEN

De TympStar Pro is een uitgebreide tympanometer die precisie naar een hoger niveau tilt. Evalueer de neurale integriteit, reflexbanen en de buis van Eustachius met één aanraking. Heb volledig vertrouwen tijdens het testen van de reflexdrempel met artefactvrije traceringen. Elimineer het “nulpunt” dat de reflex opheft met multiplex gepulseerde toonstimulatie voor ipsilaterale reflexopnamen. Weet dat u nauwkeurige resultaten krijgt met deze middenooranalysator.

STROOMLIJN DE WERKZAAMHEDEN

Profiteer van Auto Start bij zowel gehoorscreening als diagnostische tympanometrie. Bespaar tijd en verbeter de consistentie bij het testen met door de gebruiker gedefinieerde automatische sequentietesten – voer tympanometrie, reflexdrempel- en reflex-decay-testen uit met één druk op de knop op de tympanometer. Definieer patiënt- of gebruikersspecifieke testprotocollen die de instellingen aanpassen voor onmiddellijk testen.

ELKE PATIËNTBEVOLKING

Profiteer van meerdere probetoonfrequenties en multi-Hz-testen. Test een diverse patiëntenpopulatie met verschillende middenoorpathologieën met probetonen van 226, 678 en 1000 Hz. Valideer de plaatsing van elektroden voor cochleaire implantaatpatiënten met ESRT. Start en stop tests en verwissel testoren vanuit de sondedoos, zodat u kunt communiceren met moeilijk te testen patiënten.

DIAGNOSTISCHE TYMPANOMETRIE

Geeft automatisch piekdruk, toegang bij piek en gehoorgangvolume weer. Wijs een tymp-type toe (A, B, C, A(s), A(d)) of pas een type aan uw rapportagebehoeften aan. Start het testen vanaf de tympanometer, de schoudersondebox of gebruik Auto Start om de test te starten zodra een verzegeling is verkregen. Neem de volledige controle met een handmatige drukbeweging met maximaal drie traceringen per tabblad.

MULTI-HZ TYMPANOMETRIE

De Multiple Frequency Tympanometry-test biedt audiologen de tool die ze nodig hebben om met vertrouwen de resonantiefrequentie van het middenoorsysteem te identificeren. Deze krachtige test kan vijf keer sneller worden voltooid dan zijn voorganger en duurt slechts 13 seconden. Multi-Hz biedt de efficiëntie en nauwkeurigheid die nodig zijn om pathologieën in het middenoorsysteem te beoordelen.

EUSTACHISCHE BUIS FUNCTIE (ETF)

Evalueer de buis van Eustachius bij patiënten met intacte of geperforeerde trommelvliezen. Documenteer snel een pathologische buis van Eustachius met een speciaal en aanpasbaar testtype. Test- en patiëntinstructies verschijnen indien nodig voor een soepele overgang tussen de stappen.

SCREENING TYMPANOMETRIE

Voer snel een evaluatie van het middenoor uit in de screeningmodus. De tympanometer start automatisch op seal voor sondetonen van zowel 226 als 1000 Hz, waardoor snelle testtijden worden gegarandeerd. Het is mogelijk om automatisch maximaal vier screeningsreflexen uit te voeren in elke combinatie van ipsilaterale of contralaterale stimulatie.

Welkom bij EmiD, Electro Medical Instruments BV Doesburg, Sinds jaar en dag gewaardeerd leverancier van hoogwaardige audiologische apparatuur.

Sinds jaar en dag gewaardeerd leverancier van hoogwaardige audiologische apparatuur. EmiD is voor KNO-artsen, audiologen en audiometristen een efficiënte en effectieve schakel tussen wereldwijd opererende fabrikanten en de Nederlandse markt. EmiD’s motto is niet voor niets: klank tot achter de komma.

EmiD is voor KNO-artsen, audiologen en audiometristen een efficiënte en effectieve schakel tussen wereldwijd opererende fabrikanten en de Nederlandse markt. EmiD’s motto is niet voor niets: klank tot achter de komma.